Menu
Váš košík

Jogurtová kultura - veganský jogurt, deset sáčků

Jogurtová kultura - veganský jogurt, deset sáčků

Jogurtová kultura pro výrobu veganského jogurtu. Obsahuje 10 sáčků, 1 sáček vystačí na 1 litr jogurtu. NEOBSAHUJE mléko, laktózu, lepek, sóju, ořechy. ŽÁDNÉ živočišné produkty, ŽÁDNÉ geneticky modifikované organismy, konzervanty ani doplňkové látky. Vhodné pro děti i dospělé.

NEOBSAHUJE mléko, laktózu, lepek, sóju, ořechy. 

ŽÁDNÉ živočišné produkty,

ŽÁDNÉ geneticky modifikované organismy, konzervanty ani doplňkové látky. 

Vhodné pro děti i dospělé.


Balení: 10 sáčků po 1 gramu.

Složení: minimálně 1 miliard životaschopných buněk na gram.

Obsahuje následující kmeny:

Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus casei sp. rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium adolescentis, Streptococcus thermophilus.

Podmínky skladování:

2 roky při teplotě od 0 do 10°C nebo 

1 rok při teplotě do 20°C na suchém, tmavém místě, mimo sluneční světlo.

Datum spotřeby je vyznačeno na spodní části obalu. Neskladujte otevřené sáčky.

Způsob přípravy:

Zahřejte 1 litr rostlinného mléka (sójové, rýžové, mandlové apod.) na 37-39ºC, přidejte startovací kulturu z jednoho sáčku a dobře promíchejte, aby se rozpustila. Nádobu s naočkovaným rostl. mlékem zabalte, případně zabalenou vložte do termoboxu. Naočkované rostlinné mléko nechte bez míchání kysat při teplotě 39 ºC po dobu 8 - 10 hodin. Po té nádobu opatrně (bez třepání či míchání) vyjměte z termoboxu a vložte do lednice. Po ochlazení na 10ºC je produkt připraven ke spotřebě.

Kvalita hotového výrobku závisí na kvalitě použitého rostlinného mléka. Pokud nejste s výsledkem spokojeni, použijte jiné rostlinné mléko.

Výrobce: Genesis Laboratories LTD

Země původu: Bulharsko

  • Balení:24 g
  • Dostupnost: skladem
479Kč

Check delivery at your pincode