
Mléko pro výrobu tohoto sýra je získáváno od koz pasoucích se na rozsáhlých zelených loukách a pastvinách a na bohaté vegetaci v čistých horských oblastech. Díky tomu je mléko vysoce kvalitní a obsahuje mnoho vitamínů a minerálů důležitých pro náš organismus.
Kozí mléko má složení nejbližší mateřskému mléku. Podle odborníků vyhovuje fyziologickým potřebám lidí více než kravské mléko a je pro lidi lépe stravitelné. To je dáno přirozeně nízkou hladinou laktózy a specifickou proteinovou strukturou.
Kozy se živí hlavně kůrou stromů a keřů, proto kozí mléko obsahuje mnohonásobně více křemíku, draslíku a kobaltu než jiná mléka. Tento lahodný produkt podporuje zdraví a mládí organismu. Vyrábí se v ekologicky čisté oblasti ve Starých horách v Bulharsku.
Složení: pasterizované kozí mléko, bulharské mlékařské kultury, jedlá sůl, syřidlo, chlorid vápenatý
Skladujte při teplotě od 0 do 4 °C. Určeno k přímé spotřebě.
| Nutričná hodnoty v | 100 g produktu |
| Energetická hodnota | 1095 kj / 264 kcal |
| Tuky | 22.2 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 14.4 g |
| Sacharidy | 1.1 g |
| z toho cukry | 1.1 g |
| Bílkoviny | 15 g |
| Sůl | 3.5 g |
- Balení:200 g
- Dostupnost: momentálně nedostupné
- EAN: 3800106207047



