Jogurt je vyroben z vyvážené směsi kozího a ovčího mléka.
Kozí mléko má složení nejbližší mateřskému mléku. Podle odborníků vyhovuje fyziologickým potřebám lidí více než kravské mléko a je pro lidi lépe stravitelné. Kozy se živí hlavně kůrou stromů a keřů, proto kozí mléko obsahuje mnohonásobně více křemíku, draslíku a kobaltu než jiná mléka. Tento lahodný produkt podporuje zdraví a mládí organismu. Vyrábí se v ekologicky čisté oblasti ve Starých horách v Bulharsku.
Složení: 70 % pasterizované kozí mléko, 30 % pasterizované ovčí mléko, živé jogurtové kultury (Lactobacillus Bulgaricus a Streptococcus Thermophilus)
Skladujte při teplotě od 2 do 6 °C. Určeno k přímé spotřebě.
Nutriční hodnota v | 100 g produktu |
Energetická hodnota | 293 kJ / 70 kcal |
Tuky | 4 g |
z toho nasycené | 2,5 g |
Sacharidy | 5 g |
z toho cukry | 5 g |
Bílkoviny | 3,6 g |
Sůl | 0,12 g |
Obsah soli je způsoben pouze přítomností přírodního sodíku.
Výrobce: Mandra Fermer
Země původu: Bulharsko
- Balení:530 g
- Dostupnost: skladem
- EAN: 3800209281203