Sudžuk je připraven podle starého rodinného receptu z bulharského jihozápadního regionu.
Autentický bulharský sudžuk, originální klobása bulharského typu. Sudžuk je vždy připraven podle starého rodinného receptu z bulharského jihozápadního regionu. Vychutnejte si chuť a vůni přírodního produktu vyrobeného z čerstvého bulharského telecí masa v kombinaci s přírodním kořením z bylinek ze stejného regionu. Pro přípravu 100 g hotového sudžuku se používá 210 g čerstvého masa. Díky vysokým nutričním hodnotám se jedná o zdravé jídlo vhodné pro všechny věkové kategorie a diety.
Sudžuk je zcela přírodní produkt, který neobsahuje náhražky masa, umělá barviva, GMO, lepek ani alergeny.
Přítomnost bílé ušlechtilé plísně na povrchu produktu je přirozeným jevem vzniklým během jeho zrání.
Příprava před konzumací: produkt omýt vlažnou vodou, otřít a osušit; doporučení je neloupat a krájet našikmo na velmi slabé plátky.
Obal není jedlý.
Skladujte při teplotě -1° až + 5°C. Určeno k přímé spotřebě.
Složení: Telecí a hovězí maso, sůl, přírodní koření a cukr
Vakuové balení přibližně 170 g. Hmotnost produktu je přibližná a může se u každého balení mírně lišit. Cena je vždy za jeden kus klobásy.
Nutriční hodnota v | 100 g produktu |
Energetická hodnota | 338 kcal |
Sacharidy | 2,6 g |
z toho cukry | 0,7 g |
Tuk | 20,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 10,1 g |
Bílkoviny | 35,6 g |
Sůl | 3,8 g |
- Balení:170 g
- Dostupnost: skladem
- EAN: 3800202643145